Майката на изчезналата в петък вечерта Мария  Маринова, ученичка в

...
Майката на изчезналата в петък вечерта Мария  Маринова, ученичка в
Коментари Харесай

Край на мистерията! Непълнолетната Мария-Луиза, която потъна вдън земя, се появи изневиделица след три дни в неизвестност

Майката на изчезналата в петък вечерта Мария  Маринова, ученичка в X клас в ПГ по МСС „ Пейо Яворов “, заяви в обществените мрежи, че детето й е открито и към този момент си е у дома. Подробности къде е открита 16-годишната Мария-Луиза, какво е положението й и къде е била цели четири дни не се оповестяват. „ Искам да благодаря на хората, които споделиха моя вик! Да благодаря на брат си, на Ангел Хаджиев, сега Мария-Луиза е открита! Благодаря ви благи хора! Благодаря на Ивана Терзиева, на моите сътрудници и работодатели и на още доста хора, които бяха до нас “, е посланието на майката на търсеното четири дни момиче.

16-годишната Мария-Луиза Маринова беше в цялостна неопределеност, което докара майка й Магдалена до душевен срив и подвигна на крайник всичките ѝ родственици, другари и познати да търсят щерка й. Последно в Мосомище се заприказва че Мария била проблематично дете. Често отсъствала от учебно заведение, а от вкъщи си този път изчезнала след фамилен скандал.

Дни след изгубването си Мария задейства телефона си. Млад мъж е забелязал, че момичето е „ online “ в обществената мрежа „ Фейсбук”, оповестява toppresa.bg.

„ Преди малко видях, че изчезналата Мария е на линия в фейсбук профила си в случай че това ще има някакво значение”, алармира Хюсеин Молла.







В последна сметка е значимо единствено едно, че момичето е открито и е живо и крепко, разясняват близки на фамилията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР